Új funkciók, javítások

 2009.09.28. 22:21

Itt az ideje, hogy megint írjunk az új funkciókról. A szemfülesebbek már észrevették, hiszen jó néhány hete megjelentek. Sikerült kisebb hibákat is javítani bennük.

Az új funkciók

  • Vásárlási/eladási összesítő. Ez egy teljesen új funkció. Ha egy eladó több terméket is eladott ugyanannak a vevőnek, akkor vevőnkénti összesítést készítünk neki. Ezzel egyszerűsödik a postázás és a fizetés.
  • Vásárlási/aladási listák bővítése. Néhány új oszloppal bővültek a listák. Ezeket már sokan kérték tőlünk.
  • Zárt aukció lehetősége. Új funkció. A felhasználói kapcsolatok menüpontban pozitív és negatív felhasználói listát vezethetünk. A pozitív listában szereplők licitálhatnak a zárt aukciókban. A negatív listában szereplőket pedig teljesen kizárjuk az aukcióinkról, az üzeneteik sem fognak megjelenni. Mások zárt aukciójára kérhetjük a felvételünket.
  • Értékelések kölcsönös visszavonása. Egy tranzakció után a felek megállapodhatnak, hogy kölcsönösen visszavonják az értékelésüket.
  • Tömeges értékelés. Egyszerre több aukciót is értékelhetünk ugyanazzal a szöveggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsibvasar.blog.hu/api/trackback/id/tr571414267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarahkerrigan 2009.10.14. 20:13:24

Itt jelezném, hogy az összesitő apró bakija: Ha egy vevő megvásárol pl 1 db szalvétát pl, majd rájön, hogy kell belőle még 1 db, akkor a rendszer csak az első vásárlást rögziti az összesitőben,1 db vásárolt termék ára szerepel, igy ebből félreértések adódhatnak.

csibeanyu 2009.10.19. 04:33:50

Szuper az oldal és minden nap egyre jobb, szebb...gratulálok és köszönjük mindenki fáradtságos munkáját aki értünk dolgozik!

bastet 2009.11.09. 18:30:01

Mint felhasználó,természetesen figyelemmel kisérem a Zsibvásár fejlődését. Örömmel tapasztalom és használom az újitásokat. Bár még sok munka vár a fejlesztőkre, én bizom abban, hogy oldalunk töretlenül felődik tovább. Köszönet az eddigi munkáért, és sok sikert a továbbiakban is! Hajrá Zsibvásár!

annazsofi 2010.07.23. 05:21:39

Hogyan kötelezheti a Zsibvásár a vásárlót, sikeres tranzakció esetén az értékelésre, mivel erről hosszú ideje elfeledkezett.A Vatera és Tesz-Vesz ügyfélszolgálata erre felszólítja a felhasználókat.

zsibvasar · http://www.zsibvasar.hu 2010.07.26. 10:23:14

@annazsofi: Kedves Zsófi! Egy weboldal nem kötelezheti a felhasználókat az értékelésre. A Zsibvásár is mint a másik két aukciós oldal automatikus figyelmeztető leveleket küld ki a feledékeny felhasználóknak. Ha jól emlékszem szám szerint 3 darabot. Reméljük valamelyik levélre reagál a kedves vásárló és értékel.
süti beállítások módosítása