A felhasználók hitelesítése

 2009.03.19. 14:07

A hitelesítésről

A felhasználók hitelesítése nagyon fontos egy aukciós portálon. Célunk az, hogy csak hitelesített felhasználók vehessenek részt az üzletkötésekben.

Az átutalásos hitelesítés működik jelenleg. Ezen a módon a Zsibvásár azonosítóhoz egy konkrét leellenőrizhető nevet és bankszámlaszámot tudunk kapcsolni. Az itt átutalt összeg megjelenik az egyenlegedben. Tehát az a későbbi fizetős szolgáltatásokra teljes egészében felhasználható lesz. Egy bankszámlaszám csak egy azonosítóhoz tartozhat.

Felmerült a felhasználók részéről, hogy az alap 200Ft-nál nagyobb összeget utaljanak át nekünk. Természetesen nem zárkózunk el ez elől. Az így kapott "kölcsön" ugyanúgy megjelenik a számlaegyenlegben. Mi pedig hamarabb tudunk belevágni az új fejlesztésekbe.

Figyelem! Pénztári befizetés hitelesítésre nem alkalmas. Az összeg meg fog jelenni ugyan az egyéni számlán, de nincs számlaszám amit a felhasználóhoz tudnánk kötni.

Akinek nem alkalmas valamiért a bankszámlás hitelesítés, azok részére hamarosan lesz SMS-es hitelesítés is. Egy mobilszámhoz csak egy azonosítót lehet majd rendelni. A kötelező hitelesítés előtt be fogjuk vezetni ezt a funkciót is.

Segítség

A bankszámlás hitelesítés menete:

  1. A Saját oldal-on válaszd ki a Felhasználó Hiteleítése menüpontot.
  2. Ezen belül az első piros négyzetben ki kell választani hogy: "bankszámla alapú"
  3. Ezután meg kell adni a saját bankszámla számodat. Ez 2x vagy 3x nyolc számjegy. Ha ez megvan a "Hitelesítés engedélyezése" gombbal tovább tudsz lépni.
  4. A következő oldalon az instrukciókat látod. Az "átutalási adatlap"-ra nyomva kell beírni az összeget. Ez alapértelmezésben 200 Ft.
  5. Mostmár csak az "Átutalási adatlap" gombot kell megnyomni és megkapod az átutalási adatokat. Itt látod milyen névre milyen bankszámlaszámra kell utalnod. Ha online tudsz utalni ezt könnyen megteheted innen kimásolva az adatokat. Ha be kell menni a számlavezető bankodba az utaláshoz, akkor ezeket le kell írnod. Fontos! Az itt látható azonosítót írd be a közlemény rovatba.

Az átutalás után 1-2 napon belül megváltozik a státuszod az oldalon. Ha az azonosítót beírtad ez automatikusan történik, ha nem, akkor valakinek be kell kézzel azonosítani a befizetőt. Ilyenkor hosszabb is lehet a várakozási idő.

 

 


Címkék: hitelesítés

A bejegyzés trackback címe:

https://zsibvasar.blog.hu/api/trackback/id/tr411011983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarahkerrigan 2009.03.19. 15:15:02


:-)
Csak gratulálni tudok :-) Megjöttem :-)

19fruzsina98 2009.03.19. 20:46:01

Le a kalappal a fejlesztők előtt!
Sokan nagy reményeket fűzünk az oldalhoz!
Nem kis bátorság, elszántság kellett az első lépés megtételéhez!
Sok sikert mindenkinek!

Imogen2007 2009.03.19. 21:16:14

Jó munkát, sok sikert, vidámságot, békét ... minden jót a csapatnak :)

singapura 2009.03.20. 02:02:24


Kedves Zsibvásár,

Sok sikert kívánok hozzá.
Azt kívánom hogy megmaradjon az emberség a becsület a kedves üzemeltetőkben.Soha ne adják el a munkájuk gyümölcsét senkinek és legyen olyan fontos számukra a kisember érdeke mindig mint ezekben a napokban.
Nyomtassák ki ezeket a beírásokat és tűzzék ki a szerver mellé a falra akkor biztosan nem felejtődik el még akkor sem amikor nagy lesz a csábítás rá.

Üdvözlettel,
draglion

napospart 2009.03.20. 11:45:34

Irtó klassz, hogy ilyen ütemben haladnak a fejlesztők!!! Minden elismerés nekik!! Rohanok a bankolni, hátha én is hozzájárulhatok a továbbiakhoz!!!
Üdv itt mindenkinek, régieknek és újaknak!!

KLiFF 2009.03.27. 08:58:06

Sziasztok, már én is segítettem egy kisebb összeggel. Ha a fejlesztők szem előtt tartják az eladók és vevők igényeit egy ütőképes oldal jöhet létre. Örülök hogy magyar kézben van :) Az eladók csinálhatnak egy kis reklámot: pl.: a régi ügyfeleknek egy kör E-mal-t küldeni az új aukciós helyről.
minden jót kívánok.

19fruzsina98 2009.03.27. 11:18:34

A pénzbeli segítségre én is gondoltam, ám van egy DE! Mi van akkor, ha a teszhez hasonlóan ezt az oldalt is rövid időn belül fel kívánja vásárolni a konkurencia. Mondjuk kínál egy marha nagy összeget, amit nem lehet visszautasítani. Akkor úszott minden adakozás! ??????
süti beállítások módosítása