Zöldnarancs

 2009.04.02. 11:35

Talán ti is értesültetek róla, hogy a Zöldnarancs aukciós oldal bezárt. Bezáráskor a felhasználóinak körbeküldött egy levelet, amiben nem teljesen pozitív színben tünteti fel az oldalunkat. Szeretnénk most a mi nézőpontunkat is bemutatni.

A Zöldnarancs az aukciós oldalát egy honlapok építésével foglalkozó oldaltól bérelte mint egy szolgáltatást. Ezért éves díjat fízetett. Az aukciós modul karbantartása valóban hozzánk tartozik. A karbantartásba beletartozik a hibák javítása, de nem tartozik bele az aukciós motor továbbfejlesztése.

A Zöldnaracs üzemeltetői nem kíséreltek meg plusz erőforrásokat bevonni, hogy az éles versenyben az oldalukat továbbfejlesszék. Mint például saját szerver vagy saját fejlesztések, esetleg az új fejlesztések társfinanszírozása. Valljuk be ilyen szempontból nem is voltak jó helyzetben. Ezért az esedékes éves bérleti díjat nem hosszabbították meg, mondvacsinált okokra hivatkozva.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://zsibvasar.blog.hu/api/trackback/id/tr561041564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balacka77 2009.04.02. 21:29:06

Ehhez maximum annyit lehet hozzáfűzni, hogy utópisztikus álom az, ha valaki ingyen akar egy aukciós oldalt üzemeltetni. Előbb-utóbb elérkezik az a pillanat, hogy fejlesztésekre van szükség és ez pénz nélkül nem megy. Ha nincs saját feláldozni-való tőke, akkor vagy fizetős lesz, vagy bezár.

Kamatra cserélt szerelem 2009.04.13. 12:16:53

Kedves zsibteam.
Mennyi időbe tellt megírni ezt a felületet?Csík kíváncsiságból kérdem.Régebb óta kezdtétek vagy most hirtelen jött ez a dolog?
süti beállítások módosítása