Miért éri meg kiemelni?

 2011.10.19. 11:02

Az előző bejegyzésben a FB játékunkról volt szó ahol kiemelést nyertek nagyon sokan.

Most leírjuk miért éri meg kiemelni.

Mennyivel nézik meg többen ha kiemelek? A statisztikák szerint a kiemelések megsokszorozzák a látogató számot. Íme néhány statisztika a múlt hónapból.

Kiemelés típusa Átlagos látogatószám növekedés a kiemeletlen aukciókhoz képest A kiemelés ára
Főoldali 1672% 300 Ft
Listák elejére (pl.: kategória) 670% 150 Ft
Keretezés 421% 50 Ft
Ajándékos ikon 347% 50 Ft



Melyik kiemelést éri meg kipróbálni?
A főoldali kiemelés ugyan sokkal többen nézik meg, de olyanok is megnézik akik nem érdeklődnek az adott termék iránt. A többi kiemelést főleg olyanok látják akik maguk is aktívan keresnek. Ha egy kategóriában nagyon sok a termék, megérheti a lista elejére kerülni. Más esetben egy ajándékos ikon vagy keretezés is elég. Mindenki döntse el maga.

Hogyan kell a kiemelésért fizetni? A kiemelést csak az egyenleged terhére lehet megrendelni. Tehát ha nincs elég pénz az egyenlegeden, akkor előre át kell utalni rá. De kipróbálni szinte mindenki kipróbálhatja hiszen a hitelesítésnél átutalt pénz az egyenlegeden szabadon felhasználható.

Emelj ki te is! Maradj vonalban! Hamarosan újra jelentkezünk valami izgalmassal.


A bejegyzés trackback címe:

https://zsibvasar.blog.hu/api/trackback/id/tr1003314031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása