Legfrissebb funkciók

 2010.10.05. 12:18

A nyári szabadságok után újult erővel vetettük bele magunkat az oldal fejlesztésbe. Vannak látványos és kevésbé látványos fejlesztések. A fontosabbak közül megemlítenék néhányat.

Kapcsolat menüpont

Az oldal alján található Kapcsolat menüpont megújult. A leggyakrabban feltett kérdéseket gyűjtöttük itt össze. A kérdéseket és válaszokat témák szerint rendeztük el. Az új funkció hatása azonnal érezhető. Kevesebb kérdés érkezik az ügyfélszolgálatunkra. Sokan egyből megtalálták tehát a választ, amit kerestek.

Értékelés megtekintési funkciók

Számos vásárló böngészi át egy eladó adatlapját, értékeléseit mielőtt vesz tőle valamit. Egyáltalán nem mindegy, hogy egy zsibvásáros az értékeléseit kitől, miért és hogyan kapta. Most ezeket az információkat egyszerűbb elérni. A két új funkció:

  • A pozitív, semleges és negatív visszajelzésekre lehet ezután szűrni. Elég csak rákattintani a sorra ahol a visszajelzések számát kijelezzük és máris csak az adott típusú véleményeket olvashatjuk.
  • Egy felhasználó minden egyes értékelése alatt megjelent egy új sor: "a másik fél szerint". Így egy kattintással megláthatjuk, hogy egy adott tranzakciót a másik fél hogyan értékelt.

Gyorsítások

A folyamatosan növekvő látogatószám miatt az oldal gyorsítása egy állandó kihívás. Számos funkció sebességét megnöveltük. A statisztikák és a visszajelzések alapján ez az oldal használata közben is észrevehető.


Címkék: funkciók sebesség értékelések

A bejegyzés trackback címe:

https://zsibvasar.blog.hu/api/trackback/id/tr232306419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária Hévizi 2013.11.27. 00:36:55

Új belépő volnék,és egy könyv miatt léptem be ,
Vivien Vilamont (Kisdarázs)
köszönöm ,ha valaki segít :P
süti beállítások módosítása