Mi ez? Mi ez? Kérdezhetik sokan. Semmi különös csak elértünk egy érdekes mérföldkőhöz. Ha nem is mérföldkő talán egy kis állomás. Most az előbb érdekességből összeadtam a Zsibvásár fórumán megjelent hozzászólások számát. 65 934 jött ki. Hóhó, hiszen átléptünk egy nevezetes számot a 65 536-t. Ez egy kerek szám. Legalább is ami az informatikát illeti. Úgy is írhatjuk hogy 2^16 vagy kettes számrendszerben egy 1-es és 16 nulla. Vagy 16-os számrendszerben 10000.

Kettes számrendszer ide vagy oda. Ez azért magában is meglepő. Gondoltad volna, hogy ennyien írtak a Zsibvásár fórumába? Ez azért nem kis szám. Tényleg ilyen sokan látogatják a Zsibvásárt? Tényleg. Ha nem hiszed járj utána? Böngéssz bele az oldalba. Vegyél valamit vagy adj el a Zsibvásáron.


Címkék: fórum látogatók

A bejegyzés trackback címe:

https://zsibvasar.blog.hu/api/trackback/id/tr933240515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása