Hírlevél a hitelesítésről

 2009.05.08. 17:10

Kiküldtünk egy hírlevelet azoknak a felhasználóknak, akik adtak már el az oldalon, de nem voltak bankszámlával hitelesítve. Ennek a szövegét bemásolom ide, másoknak is tartalmazhat érdekes információt.

 

Rendkívüli hírlevelünk aktuális témája újból a hitelesítés. A korábban beharangozott bankszámla alapú hitelesítést kötelezővé tettük az eladók számára. A továbbiakban segítséget próbálunk nyújtani az átálláshoz és szeretnénk megmutatni hogy miért érdemes minket választani az eladásokhoz.


Helyzetjelentés

Örömmel tapasztaljuk, hogy oldalunk az aktív felhasználók és termékek mennyisége szempontjából nagyon sokat fejlődött a legutóbbi hírlevelünk kiküldése óta. Az elmúlt egy hónapban a feltöltött termékek mennyisége megduplázódott (175 000). A napi eladások száma ezt meghaladó mértékben több mint megháromszorozódott. A termékek számának növekedése azért fontos számunkra, mert a nagyobb választék hatására több vásárlót tudunk elérni. A termékszám növekedést fogja segíteni hamarosan elkészülő tömeges termékfeltöltő programunk is. Ennek első próba verzióját napokon belül kiadjuk tesztelésre.

A napi látogatók számában régóta tartjuk a dobogós helyezést a hazai aukciós oldalak között, magasan megelőzve a frissen indult közvetlen versenytársakat.*
Ezeket az eredményeket elsősorban lelkes felhasználóinknak köszönhetjük. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a munkáért, amivel Ön is hozzájárult ehhez a fejlődéshez.
 

Hitelesítés

A megnövekedett népszerűségnek az az ára, hogy megnövekedett az ezt kihasználó szerencsevadászok száma is az oldalon. Az ilyen emberek megpróbálják kihasználni az internet által nyújtott anonimitást. A csalók néhány nap alatt regisztrálnak feltöltenek pár valósnak kinéző terméket, majd eltűnnek. Az előre fizető vásárlók pedig nem kapnak a pénzükért semmit. Szerencsére elenyésző kisebbséget alkotnak a csalók a becsületes eladókhoz képest. A tapasztaltabb vásárlókat is egyre nehezebb ilyen módszerekkel félrevezetni. A beérkezett panaszok száma még sem csökkent az előző próbálkozásunk a figyelmeztető szövegek feltüntetése óta. Emiatt kénytelenek vagyunk a bankszámlás hitelesítés nélküli eladásokat még jobban visszaszorítani.

A bankszámlás hitelesítés nélküli eladók jelenleg futó aukciói az eddigi figyelmeztetés mellett továbbra is aktívak maradnak az aukció lezáródásáig. A lejárt aukciókat azonban már nem lehet újraindítani. Az Eladás funkcióval lehetőség van új terméket felvinni, de a hitelesítésig ezeket a termékeket már nem lehet aktiválni. A hitelesítés után a "Saját oldal" / "Módosítás alatt lévő cikkek" menüpontból az így felvett cikkeket be lehet élesíteni.

A bankszámlás hitelesítés alatt regisztrált bankszámla szám nem nyilvános adat. Erre csak abban az esetben van szükség, ha sok panasz érkezett egy felhasználóra és a valódi személyazonosságát ki kell vizsgálni. Az átutalt pénz az eladó Zsibvásáros egyenlegére kerül, ezt később az igénybe vett szolgáltatásokra felhasználható. Kérés esetén a sikeres hitelesítés után vissza is utaljuk. A hitelesítésről további információk itt olvashatók: http://www.zsibvasar.hu/segitseg/hitelesites. Amennyiben további kérdései vannak, azt a fórumon felteheti, vagy használja a Kapcsolat linket a weboldalunk alján.

Üdvözlettel:
Zsibvásár csapat (István, Péter és Gabriella)

*A látogatottsági adatok: az Alexa.com nemzetközileg elismert látogatottság mérő weboldal statisztikái alapján. http://alexa.com/siteinfo/zsibvasar.hu (A Zsibvásár jelenleg a 618. leglátogatottabb magyar oldal)


A bejegyzés trackback címe:

https://zsibvasar.blog.hu/api/trackback/id/tr491110229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frici70 2010.02.03. 11:33:09

A hitelesítés sok időbe telik, mert nekem még 1 hét után sem sikerült ezt megtenniük....
Az oldalon nincs telefonos elérhetőség, a tudakozó által megadott számon pedig nem veszi fel senki!

zsibvasar · http://www.zsibvasar.hu 2010.02.03. 22:35:29

Elnézést a kellemetlenségért. A hitelesítés megtörtént.

tamara21 2010.07.11. 10:50:21

Sajnos,tényleg sok időbe telik a hitelesítés.Én is egy hete várok rá,pedig átutaltam a kért összeget!Az üzeneteimre nem kapok választ... :(

tamara21 2010.07.11. 11:03:57

@zsibvasar: Sajnos én is 1 hete várok a hitelesítésre,az összeget átutaltam a bankszámlámról és az üzeneteimre nem kapok választ...! :(
süti beállítások módosítása