Hitelesítés újból

 2009.04.07. 15:50

Korábban már írtunk a hitelesítésről. Amiatt kerül most újból elő a téma, mert a közeledik az eladók kötelező hitelesítésének bevezetése.

A tervek szerint Április 15 után már csak azok az eladók tudnak új terméket feltölteni, vagy lejárt teméket meghosszabbítani, akiknél él a bankszámla alapú hitelesítés. Ezért kérünk minden eladót, hogy a fennakadások elkerülése érdekében minél előbb kezdje meg ezt a folyamatot. Mivel akár 2-3 napos is lehet az átfutási idő.

Április 15. után a vevők figyelmeztetést fognak kapni, ha nem hitelesített eladótól akarnak vásárolni.

A vevők hitelesítését még nem tettük kötelezővé, de ez lesz a következő lépés. Számukra a mai naptól biztosítunk a bankszámlás hitelesítésnél egyszerűbb módot, az SMS alapú hitelesítést. Nem kötelező, de lehetőség van mindkét hitelesítési módot kiválasztani. Ilyenkor két zöld téglalap jelenik meg a felhasználó nevénél.

Kérünk vegyél te is részt a hitelesítében így élvezheted a hitelesített felhasználók felé táplált nagyobb bizalmat.


A bejegyzés trackback címe:

https://zsibvasar.blog.hu/api/trackback/id/tr741051970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INGOLNA 2010.04.19. 08:00:05

SZIASZTOK BOCSI DE NAGY HÜLYESÉG, HOGY CSAK BANKSZÁMLA ÉLESITÉSE UTÁN VAN JOGOM ELADNI .KÉRDÉS ÉS AKINEK NINCS BANKSZÁMLÁJA AZ HALJON MEG VAGY ILYENKOR MI VAN VAN MÁS MOD HOGY HIRDETHESSEK ?
süti beállítások módosítása