Nyüzsgés, Zsibvásár

 2009.03.19. 12:08

Üdv Kedves Zsibvásárosok!

Kemény napok állnak mögöttünk és van egy sejtésem, még keményebb napok állnak előttünk :-). Az oldal forgalma az elmúlt napokban szinte exponenciálisan növekedett. Ennek mi természetesen nagyon örülünk.

Nagyon sok hibát javítottunk az elmúlt napokban. Folyamatosan dolgozunk, hogy a jelenlegi két szerver (adatbázis és webszerver) ki tudja szolgálni a forgalmat. Hamarosan új erősebb szervert állítunk csatarendbe.

A blogot azért hoztuk létre, mert a fórumon tapasztalható megnövekedett aktivitás miatt a lényeseg információk gyorsan eltűnnek. Az a cél, hogy az érdeklődők gyorsabban választ kapjanak felmerülő kérdéseikre.

Erre a blogra tesszük ki a közleményeinket, fejlesztési eredményeket, továbbá minden a www.zsibvasar.hu oldallal kapcsolatos információt.

üdvözlettel
Bardocz István


A bejegyzés trackback címe:

https://zsibvasar.blog.hu/api/trackback/id/tr171011720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

senya735 2009.03.22. 13:00:19

Tisztelt István!

Tudom,hogy rengeteg a munka és özönlenek a kívánságok is.Mégis szeretnék egy dolgot kérni itt is,mivel a fórumon már valószínűleg elveszett a sok locsi-fecsi téma között.

Nagyon-nagyon fontos lenne rövid időn belül megoldani az eladóra ill. annak termékeire történő rákeresési lehetőséget.
Több törzsvevőmnek mentek ki a levelek,miszerint itt is megtalálható vagyok.Sajnos tegnap a negyedik írta,hogy semmit nem talál a dolgaim közül,holott itt direkt olcsóbban árulok.
Jelenleg a termékeim egy kategóriába vannak beömlesztve ami önmagában nem lenne probléma,de ez a dolog nagyban megkönnyítené a vevők idecsábítását,ezzel pedig az eladók folyamatos átállását.

senya735

AAAAAAAAAA 2009.03.22. 16:23:15

Tisztetl Zsibvásár!

Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz azzal a kiegészítéssel, hogy nem csak az eladóra kellene tudni rákeresni, hanem nagyon fontos lenne egy részletes kereső!!

- eladóra
- ár szerint
- település
- méret
- kategória
mindezek kombinációjára

- ki kellene külön emelni a főoldalon is elérhető módon az 1 vagy talán inkább 5 Ft-ról induló (haladjunk a korral már nincs ténylegesen csak virtuálisan 1 Ft) induló aukciókat. Amig ez nincs meg szerintem az eladók sem nagyon fognak extra akciós termékeket indítani.

Fontos lenne továbbá, hogy az adott terméklistáknál lehessen ár szerint is rendezni a termékeket.

Most még csak 30000 áru van fent, de mint vevő már most sem volt türelmem végigbogarászni 15 oldal női felsőt, holott, ha ár szerint tudta volna rendezni, méret szerint , település szerint rá tudtam volna keresni, jóval kevesebb terméket kellett volna áttekintenem, amik között ráasául sokkal valószínűbb, hogy számomra megfelelő terméket találok.

Tisztelettel:

Egy reménybeli vásárlójuk

oliv30 2009.03.23. 09:09:27

Kedves Zsibvásár és csapata!

Én is kifejezetten csak vásárló vagyok, és nagyon várom már én is, hogy teljes értékűen használhassam a Zsibvásár-t. Szeretnék csatlakozni az előttem szólóhoz egy kiegészítéssel.

Jó lenne, ha a keresés eredménye mellett látható lenne, milyen kategóriákban találta a kereső ezeket.

Mivel, ha mondjuk tányért keresek, akkor nem biztos, hogy végig szeretném nézni a műhold tányérokat is. :)

Nagyon várom már az újonnan indított aukciókról kérhető értesítőt is, hogy bizonyos szavakkal v. kategóriákban indított új aukciókról értesülhessek.

Mindezek nagyban segítették eddig a vásárlásaimat.
Természetesen türelmes leszek, már utaltam is segítségképpen :)

Egy észrevételem még lenne az aukciókkal kapcsolatban, csak egészen más témában.

Ahogy nézegettem egy párat, láttam, hogy egy érdeklődő kérdést tett fel és választ is kapott az eladótól. Látható volt viszont a vevő/kérdező e-mail címe, ami szerintem nem szerencsés.

Sok sikert és jó munkát kívánok minden kedves admin-nak és segítőnek.

Üdvözlettel:
oliv30

süti beállítások módosítása